Over Ons

DE TOVERBAL: VAN SNOEPERIJ TOT FEESTARTIKELEN.

De naam De Toverbal was vroeger een snoepwinkel en het domein van mijn Moeder Truus Stallmann. Mijn vader Henk Stallmann had sinds 1981 een winkel in antiek, (naast de snoepwinkel) en kocht regelmatig partijen op. Zo ook een partij feestartikelen. Het antiek werd afgebouwd en de feestartikelen namen de winkel over. Er kwam steeds meer bij. Kledingverhuur, Sinterklaaspakken en Schmink.

Eind 1994 stopten mijn ouders en droegen de zaken over aan mij. Het snoepgoed ging eruit, de feestartikelenwinkel bleef. In 1997 zijn we verhuist naar een groter winkelpand in de binnenstad. Hier is nog steeds onze winkel gevestigd en zijn wij fysiek bereikbaar. In 2003 kwam er een personeelslid bij, zij is tot haar pensioen in 2022 bij ons gebleven.

In de coronatijd (2020-2022) was het lastig om het hoofd boven water te houden maar we bekijken graag de positieve kant. De coronaperiode was namelijk een uitgelezen kans om ons meer online te gaan focussen. Naast de fysieke winkel hebben wij nu ook een Online webshop waar je alle producten ook kunt bestellen.

Neem gerust een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs in onze fysieke winkel aan de Nauwe Noorderhorne te Sneek. Tot snel!


De Toverbal, de leukste feestwinkel van Friesland!

Foto Durk Visser vlnr Truus en Henk Stallmann en Jeannette Hoekstra-Stallmann (2010)