Accessoires

Weergave:


Bezig met laden...
Lippenpenseel L4
(0)
Lippenpenseel L4
€ 5,50
Prijs per stuk
Lippenpenseel L6
(0)
Lippenpenseel L6
€ 7,90
Prijs per stuk
Make up sponsje vierkant
(0)
Make up sponsje vierkant, per 3 stuks verpakt
€ 0,70
Prijs per stuk
Runderpenseel R10
(0)
Runderpenseel R10
€ 5,00
Prijs per stuk
Runderpenseel R2
(0)
€ 2,40
Prijs per stuk
Runderpenseel R4
(0)
Runderpenseel R4
€ 2,75
Prijs per stuk
Runderpenseel R6
(0)
Runderpenseel R6
€ 3,15
Prijs per stuk
Runderpenseel R8
(0)
Runderpenseel R8
€ 4,30
Prijs per stuk

MAKE-UP SPONGES (DISPOSABLE) 

Grimas Make-up Sponges worden gebruikt voor het aanbrengen van alle soorten make-up. Make-up Sponsjes zijn disposable en bedoeld om na gebruik weg te werpen. Make-up Sponsjes zijn verkrijgbaar in een ronde vorm (per stuk verpakt 60 x 30 mm) en in een rechthoekige vorm (per 3 stuks verpakt 40 x 40 x 30 mm). 

Werkwijze 
De keuze om te werken met een rond of een hoekig Make-up Sponsje is persoonlijk. De hoekige Make-up Sponsjes hebben het voordeel dat er 3 stuks in één verpakking zitten en dus relatief voordeliger zijn. 

Werk uit hygiënische overwegingen niet met hetzelfde Make-up Sponsje op meerdere personen. Make-up Sponsjes zijn disposable en bedoeld om na gebruik weg te werpen. Gebruikte en vochtige Make-up Sponsjes zijn een broedplaats voor bacteriën en schimmels. 
Mocht u Make-up Sponsjes meerdere malen willen gebruiken, spoel ze dan na elk gebruik uit met de hand en was ze dan op minimaal 60° C in de wasmachine. Gebruik een waszakje of een kussensloop om de Make-up Sponsjes en de wasmachine te beschermen.

BRUSHES OX-HAIR 
Penselen Runderhaar 

Grimas Ox-hair Brushes zijn penselen voor het aanbrengen van gezichtsbeschildering met Grimas Water Make-up. 
Runderhaar Penselen zijn recht afgetopte, platte penselen. De penselen hebben een rode steel en het nummer geeft de breedte in mm aan. 

Runderhaar heeft een goede sturing nodig, dus zet een beetje kracht bij het werken met deze penselen. 
Bij penseel R2 en R4 kunt u de haren schuin afknippen om fijn te werken (bijvoorbeeld modelleren wenkbrauwen, camoufleren). 

Reiniging 
Runderhaar Penselen kunt u reinigen met water en zeep of shampoo. Voor een extra hygiënische reiniging: Breng tenslotte Grimas Hygienic Gel aan op de penseelharen en masseer dit goed in, zodat het ook op de binnenste penseelharen terecht komt. Breng de vochtige haren na het reinigen met de hand in de juiste vorm en laat het penseel liggend op een handdoekje drogen. Zet het vochtige penseel tijdens het drogen niet rechtop want dan trekt het vocht in de schacht. Laat de penselen niet langdurig in een bakje met water staan, want dit is nadelig voor de haren.